maandag 20 juni 2011

Meer jamsessie dan ooit in De Twee Spieghels

Het is maandag en dus weer eens tijd voor de wekelijkse jamsessie in De Twee Spieghels, vandaag onder leiding van Tom van der Zaal. Vanavond met onder andere Alex Koo op de piano en Robert Jan van Straalen op de drums.
Het is altijd gezellig druk bij die jamsessies, maar vanavond barst het café uit zijn voegen. Er hangt namelijk een gerucht in de lucht dat er vanavond een bijzondere gast zou komen. Frank McComb speelde gisteren op The Hague Jazz en morgenavond in de Q-Bus en misschien gaat hij hier nog even binnen lopen.
En terwijl de jamsessie lekker doorgaat komt hij inderdaad rond middernacht langs maar helaas is hij niet over te halen om mee te zingen. Misschien ligt dat aan de muziek die gespeeld wordt, instrumentale jazzstandards passen niet zo bij zijn funk/soul/jazz repertoire. Pas nadat hij weer vertrokken is komen de vocalisten aan de beurt zoals Vivienne Aerts.
Veel muzikanten vanavond weer op deze jamsessie, hier nog even zanger Lo van Gorp en gitarist Lucas Meijers, maar er zijn er nog veel meer. Geweldige muziek vanavond en het is al dinsdagochtend voordat het afgelopen is. Frank doet dan wel niet zelf mee, zijn aanwezigheid geeft de avond toch wel iets extra!

LINKS:
Tom van der Zaal
Alex Koo
Robert Jan van Straalen
Floriaan Wempe
Vivienne Aerts
Lo van Gorp
Lucas Meijers
De Twee Spieghels

1 opmerking:

Robin de Jazz'n Ambleny ! zei

Bonjour à tous... on retrouve tous les principaux musiciens de Jazz'n Ambleny ! Hi Tom, Robert and Floriaan !

Best Regards !

Robin.

I put the link of the web blog on the mi !