vrijdag 30 mei 2014

Wolven instore en outstore

Na alle vrolijkheid gisteren op Hutspop, vandaag weer serieus goede muziek. Om te beginnen met DeWolff, een geweldige psychedelische band die de bluesrock van rond 1970 hoog in het vaandel heeft. Zelfs instrumenten en apparatuur stammen uit die tijd!
En populair zijn ze hier ook, want Plato is afgeladen vol tijdens deze instore. Scholieren, studenten en zelfs Nico Dijkshoorn is erbij. Helemaal terecht want het is een uitstekende band. Indrukwekkend optreden van 45 minuten! Echt iets voor Gebr. de Nobel volgend jaar.
Dan een tandje terugschakelen, qua volume in elk geval, want de indie-folk band Wolf in Loveland doet direct erna een outstore bij Velvet. De band wel vaker gezien, maar hier valt alles echt helemaal op zijn plaats en op de stoep voor Velvet aan de Nieuwe Rijn klinkt het mooier dan ooit!
Veel publiek hier ook, op straat, maar ook in boten op het water, op de brug en op omringende terrassen. Voordeel is dat er hier alle ruimte is. Heerlijk dus genieten van jong talent, binnen én buiten! Dat er dan vanavond nog allerlei muziek is kan niet meer boeien, het kan deze twee optredens toch nooit meer overtreffen.

LINKS:
DeWolff
Plato
Wolf in Loveland
Velvet

Geen opmerkingen: