zondag 11 augustus 2013

Feesten in het Vondelpark

Iets te laat aangekomen in het openluchttheater in het Amsterdamse Vondelpark om verder te gaan waar het gisterenavond in De Twee Spieghels eindigde, met Bruce James. Twee nummers solo gehoord en dan komt de hele Transatlantic Soul Conspiracy erbij (met naast Bruce ook Bella Black, Philippe Sprowls, Jay-Tee Teterissa, Woodnskin Lino Latu en Naomi Adriaansz). Zonder veel moeite weten ze het al goed volgelopen theater op te warmen met hun aansprekende Southern soul. Superstars!
Deze middag is kledingmerk Mexx de sponsor, want die gaat samen met Candy Dulfer iets op kledinggebied doen. Daarom staat hier ook Astrid Tan op het podium, finaliste van de X-Factor en daarbij gecoached door Candy. Ze zingt twee eigen liedjes achter de piano en voor het derde nummer blaast Candy lekker mee.
Maar waar het publiek natuurlijk écht voor komt was het optreden van Candy Dulfer met haar band. In de pauze even wat te drinken gaan halen, het is warm in het theater, en dan is het bijna onmogelijk weer binnen te komen. Zó vol is het inmiddels.
Maar Amsterdam krijgt waar het voor gekomen is, een wervelende show van ruim anderhalf uur, inclusief toegift. En niet alleen ín het theater is het vol, minstens zoveel mensen staan buiten te luisteren omdat ze er niet meer bij kunnen! Maar de sfeer is uitstekend, de muziek swingt, het is feesten in het Vondelpark, met dank aan Mexx.

LINK:
Bruce James
Astrid Tan
Candy Dulfer
Vondelpark Openluchttheater

1 opmerking:

Kim zei

Wat een leuke foto's bij goede bijpassende informatie! Bedankt hoor.