donderdag 15 augustus 2013

Berklee Beach in Leiden

Geen echt tuin- en terrassenweer vanavond, dus weer naar het Waagstrand voor de wekelijkse singer-songwriters. Een speciale dit keer met Karmacloud als opener.
Studeren alle drie op Berklee in Boston en trekken deze zomer door Europa, zitten nu een paar dagen in Leiden. Maken prachtige liedjes en zingen die mooi, vaak driestemmig. Op één nummer zingt Vivienne Aerts ook mee.
Vivienne studeert natuurlijk ook op Berklee en zij vult het tweede uur met Sven Rozier op drums. Voor het eerst dat ze zelf achter de toetsen zit en dat bevalt heel goed! Zaterdag is ze nog te zien op het Jazzfestival in Delft en eind deze maand samen met Robin Koerts in De Twee Spieghels.
Tot zover de Berklee inbreng, terug naar eigen bodem met Ward van Zeijl. Nooit van gehoord, maar hij speelt en zingt 45 minuten lang mooie persoonlijke liedjes. Heel goed!
Afsluiter van de avond is de band Barefoot uit Den Haag/Rotterdam. En die maken er een prima feestje van, ja, er wordt zelfs gedanst op het strand! Gitarist/zanger Gisen won nog de juryprijs bij de de Gouden Pet in juni en hij is volgende week zaterdag live te zien bij Velvet.
Van alle singer-songwriteravonden op het Waagstrand is dit toch wel een van de beste, Veel variatie en van begin tot eind een heel hoog niveau!

LINKS:
Karmacloud
Vivienne Aerts
Barefoot
Waagstrand