donderdag 27 juni 2013

Aanstormend talent op Leidse cafépodia

Vanavond is er weer een presentatieavond van zangschool Sirene in Studio de Veste. Iedereen mag één liedje zingen voor de toegestroomde vrienden en familie, en het niveau is helemaal niet verkeerd. Grappig om hier ook weer Ludo Timp terug te zien, zong vorige maand nog bij het theatercafe in Scheltema. De avond wordt afgesloten met een aantal nummers zangdocente Til. Leuk al dat jong talent!
Dan naar Schommelen voor een set van Bas Paardekooper en Toine Scholten, die semi akoestisch de blues spelen van Jimi Hendrix (Little Wing) tot J.J. Cale. Bas stond eergisteren nog met zijn band The Blew Crue in Studio de Veste, Toine zien we overmorgen terug bij Morspop met S!ze Matters om middernacht, na Sugar Boy & the Sinners.
In Bad Habits is er iedere donderdavond een jamsessie met gitarist Marc Jansen. Vaak doet hij dat samen met Toine Scholten, maar die speelt nog in Schommelen. Dus vandaag heeft hij Kjelt Ostendorf, Tijs Kulker en Wesley Nuis meegenomen voor een stevig potje rock & roll met een vleugje funk. En ja, ook hier wordt Little Wing gespeeld! Mooie afsluiting van deze avond.

LINKS:
Zangschool Sirene
Studio De Veste
Bas Paardekooper
Toine Scholten
Marc Jansen
Bad Habits

Geen opmerkingen: