vrijdag 21 juni 2013

The Stream presenteert nieuwe videoclip in de bioscoop

De Leidse band The Stream maakte onlangs een nieuwe videoclip voor hun nummer Losing Control. Voor de presentatie ervan hebben ze gekozen voor bioscoop Trianon en dat is een heel goed idee, zo komt die clip pas echt tot zijn recht. Na afloop speelt de band, aangevuld met trombone/tuba nog vier nummers en dan kunnen de bezoekers, waaronder veel figuranten, de clip nog naar hartelust  terug kijken in de bioscoopzaal.
De Leidse Glibber was er natuurlijk ook en maakte nog veel meer foto's en een filmpje. De clip is inmiddels ook op YouTube te vinden, maar dat is toch anders dan in de bioscoop!
Dat was dus vanmiddag, maar vanavond is er ook weer van alles. Maar met een druk weekend voor de boeg alleen even een bezoekje gebracht aan Bad Habits waar Malcolm Aalders van alles en nogwat stond te spelen. Zingend en met gitaar, mandoline en mondharmonica ging het van Ring of Fire, langs Wonderwall, veel eigen nummers en iets Nederlandstalig tenslotte naar Folsom Prison Blues. Goed begin van het weekend.

LINKS:
The Stream
Trianon
Bad Habits

Geen opmerkingen: