woensdag 20 juni 2012

Veel piano bij derde Unplugged in De Twee Spieghels

Na een boeiende en verrassende avond in de Meelfabriek waar het Leidse architecten netwerk eLAN de winnende visies van hun opdrachtgeverswedstrijd presenteerden direct door naar De Twee Spieghels voor alweer de derde Unplugged avond. Eerste twee optredens (JZ Experience en Port of Call) helaas gemist, maar precies op tijd Yiva, lieve, onvervalste, ouderwetse troubadours.
Vorige maand was hij er ook al bij, Gerlov van Engelenhoven (van The Delicate Project), met weer drie mooie liedjes op de piano.
En ja hoor, daar is Vivienne Aerts ook weer, ze laat ook geen kans onbenut om ergens te zingen. En ze is nog tot eind augustus in het land met nog veel meer optredens en workshops. Check haar site (link onderaan)! Verrassend optreden vanavond, met Vivienne zelf op piano en een iets meer pop-achtig repertoire dan anders.
De JZ Experience stond hier eerder op de avond ook al als opener, maar inmiddels is het lekker druk geworden en ze willen nog wel een paar nummers spelen. Altijd leuk.
Door de enorme drukte en het zomerse weer is het in De Twee Spieghels langzamerhand een sauna geworden als Chantal het podium op gaat. Laats nog gezien bij de Coffee Company, nu hier dus met haar mooie liedjes.
De avond sluit af met een optreden van Damiaan van Voort, de derde pianist/zanger van vanavond. Drie mooie liedjes aan het einde van alweer een meer dan geslaagde Unplugged avond!

LINKS:
eLAN
Port of Call
The Delicate Project
Vivienne Aerts
De Twee Spieghels
Unplugged

Geen opmerkingen: