vrijdag 8 juni 2012

Perfecte seizoensafsluiting van Licks & Brains

Het is weer de eerste donderdag van de maand en dan staat, als iedereen tenminste kan, Licks & Brains met speciale gast(en) in de tuinzaal van De Burcht. En als altijd gaat het dak er bijkans af!
De eerste gast lijkt langzamerhand een vast bandlid te worden, want hij is er wel heel vaak bij, is Frank Montis op Hammondorgel en hij zingt ook nog. In De Burcht hangt nieuwe (led) verlichting en dat is nog even wennen. Die blauwe spots hebben een apart effect op mijn camera.
Als tweede verrassende gast is het dj Maestro die meehelpt de boel op zijn kop te zetten. Interessante combinatie, dj's met jazzmuzikanten zie je wel vaker, maar met een hele bigband? Licks & Brains is toch al een geval apart binnen de meestal vrij brave bigband wereld, nu bewijzen ze dat nog eens dubbel en dwars.
En als altijd is het weer flink druk op deze (gratis) avond met swingend en dansend publiek. Het blijkt echter het laatste optreden in De Burcht te zijn, want na de zomerstop gaan ze in september weer verder maar dan in Scheltema. Dáár wordt het ook steeds gezelliger.

LINKS:
Licks & Brains
Rolf Delfos
Frank Montis
dj Maestro
De Burcht

Geen opmerkingen: