dinsdag 1 november 2011

Internationale jamsessie in De Twee Spieghels

De wekelijkse jamsessie op maandag in De Twee Spieghels is geen vaste prik, maar als Andreas Metzler hem vanavond leidt is dat een goede reden weer eens tegaan. De eerste set speelt hij met drummer Patrick Manzecchi en gitarist Guillermo Celano. De laatste kennen we nog van zijn Celano Baggianni Group, de eerste twee stonden afgelopen zaterdag ook al op dit podium en Andreas en Guillermo maken ook deel uit van de Thelonius 4. Mooie eerste set met nummers van Erik Satie afgewisseld met eigen nummers van Andreas.
Daarna begint de eigenlijke jamsessie en het Duits/Braziliaanse trio krijgt gezelschap van leden van de Zuid-Afrikaanse GoodLuck: Raiven Hansman (sax) en Juliet Harding (zang). Leuke versie van Autumn Leaves. Want nu worden er alleen nog maar standards gespeeld, dat hoort nu eenmaal bij een jamsessie.
GoodLuck staat overigens dinsdagavond in de Q-Bus, aanrader!
En dan gaat het weer helemaal los met een nieuwe drummer en Tom van der Zaal op sax. De Twee Spieghels barst bijna uit zijn voegen op deze heerlijke maandagavond.
En dan zijn er ook nog Kurt Schwab op tenorsax en Martijn Groen op drums om de jamsesie tot een goed einde te leiden. I Got Rhythm swingt weer helemaal de pan uit. Een internationaal avondje om niet te hebben gemist!

LINKS:
Andreas Metzler
Patrick Manzecchi
Guillermo Celano
GoodLuck
Tom van der Zaal
Kurt Schwab
Martijn Groen
De Twee Spieghels

Geen opmerkingen: