donderdag 24 november 2011

Veel singer-songwriters de laatste dagen hier

Er komen even veel singer-songwriters op ons pad de laatste dagen. Op Crossing Border, bij Meneer Jansen en gisteren nog in de Q-Bus. En vanavond in Hunky Dory met de Leiden Songwriters Guild avond.
Om te beginnen Daniel uit Toulouse die echter niet zo'n songwriter blijkt te zijn want hij speelt allemaal mooie bluescovers. En dan Reinier die drie aardige numers speelt, wel van eigen hand, maar vocaal weet hij niet te overtuigen.
Vervolgens Sander die vijf nummers speelt, allemaal eigen werk en hoewel vooral zwaar op de hand is er gelukkig ook ruimte voor vrolijkheid in bijvoorbeeld het nummer Caroussel.
Toevallige passant Paul speelt ook nog een liedje in ontwikkeling, klinkt best goed, maar het is te weinig voor een echt oordeel.
Een week geleden zou Boon hier optreden, maar mist en vliegtuigen gaan slecht samen, dus was hij hier pas vanavond. De zanger/gitarist van Evil Treacle probeert hier nieuwe nummers uit, speelt eigen repertoire en een paar covers. Goed optreden!
En dan de verrassing! Fons Delemarre doet nog eens drie nummers, twee van Neerlands Hoop (Mayonaise en het vakantieliedje), en een eigen song over een 45-jarige werkloze. Plezierige verrassing!
Tot besluit nog een pop coverduo (Joost en Karel) met nummers als Keep on Running, Summer in the City en You Ain't Seen Nothing Yet. Mooie swingende afsluiting.

LINKS:
Evil Treacle
Hunky Dory

Geen opmerkingen: