zondag 8 mei 2011

Mooie Moederdag Muziek

Nog nauwelijks bijgekomen van het geweldige Kytecrash optreden gisteren, toch nog maar even naar De Twee Spieghels voor het Eric van der Reijden kwartet. Met naast Eric op bas en zang, Enno Spaanderman op sax, Peter Krijnen op piano en Barry Olthof op drums.
Buiten is het 27 graden in de schaduw, binnen is het eerst nog angstvallig leeg. Zoals iemand zegt: er zijn hier meer fotografen dan muzikanten. Maar het wordt al snel drukker, de band speelt lekker standards en het belooft een mooi moederdagconcert te worden.
Langzamerhand daalt buiten de temperatuur fors en het wordt steeds drukker in De Twee Spieghels. Vooral als er een vrijgezellenfeestje binnenloopt, zo'n 16 meiden zorgen wel voor iets meer rumoer in de zaak, maar ook voor meer leven. De band heeft er plezier in en aan het begin van de tweede set zingt de aanstaande bruid Summertime mee en helemaal niet onverdienstelijk, gewoon best goed! De sfeer zit er weer helemaal in en er volgt nog een korte derde set, moeders en vrijgezellen hebben het allemaal naar hun zin vandaag.

LINKS:

Barry Olthof
De Twee Spieghels

Geen opmerkingen: