zaterdag 19 januari 2013

Sugarboy & The Sinners helemaal klaar voor Memphis

Over ruim een week spelen Sugar Boy & the Sinners in Memphis op de International Blues Challenge en om dat allemaal te bekostigen is er vanavond een benefietavond in de Q-Bus. En ze hebben er een mooie avond van gemaakt met om te beginnen de leuke, rauwe bluesrock van Smoking Cadillac. Prima binnenkomer met deze Westlandse formatie.
Maar dan nemen Sugar Boy & the Sinners het podium over en spelen veel eigen nummers van de binnenkort op te nemen cd. De afgelopen twee jaar al zeker wel tien keer gezien, maar het blijft toch altijd weer een feest. Goed om te zien dat ze in die twee jaar gegroeid zijn van een goed bluescoverbandje dat in lokale café's speelt tot een echte zaal- en festivalband met een eigen geluid. Of het televisie optreden van afgelopen dinsdag er iets mee te maken had is niet duidelijk, maar de Q-bus was een dag later volledig uitverkocht!
Tegen het einde van de eerste set zingt en speelt Wesley van Werkhoven (ex-Big Blind) een aantal nummers mee en het grootste deel van de tweede set speelt Frans Heemskerk (Men in Blues) mee. Als klapper op de vuurpijl komt de Amerikaan Keith Dunn ook nog een aantal nummers er bij, dan is het feest helemaal compleet. Het is duidelijk, Sugar Boy & the Sinners zijn helemaal klaar voor de trip naar Amerika!
Meer foto's en ook filmpjes zijn te vinden bij Leidse Glibber.

LINKS:
Smoking Cadillac
Sugar Boy and the Sinners
Wesley van Werkhoven
Frans Heemskerk
Keith Dunn
Q-Bus
Dutch Blues Foundation
International Blues Foundation

1 opmerking:

Sugar Boy & the Sinners zei

Bedankt voor de enthousiaste recensie!

Groeten

Sugar Boy & the Sinners