donderdag 24 mei 2012

Kookpunt bereikt bij Larry and his Flask

Op 29 april speelde Larry & His Flask in de Leidse Q-Bus voor een bijna uitverkocht huis en dat beviel hun zo goed dat ze de laatste vrije dag van hun Europese vastelandstoer graag opofferden voor een tweede optreden in Leiden.
En als het eventjes meezit qua tijd en weer worden bands in de Q-Bus op het eind van de middag door Fons Delemarre getrakteerd op een boottochtje door de Leidse grachten en singels. Het is prachtig weer en het is boeiend om te zien hoe deze woeste podiumbeesten nu even heel normale Amerikaanse toeristen kunnen zijn. Gewoon aardige jongens die genieten van het leven.
Maar 's-avonds op het podium gaan ze weer helemaal loos en ondanks het mooie terrasjes weer is het ook nu weer heel druk in de Q-Bus. Veel bezoekers die er de vorige ook al bij waren en flink wat nieuwkomers die gehoord hadden dat ze iets hadden gemist vorige keer. Geweldige band met uitstekende en originele bluegrass punk.
Want opnieuw zetten Larry & His Flask een tomeloze show neer. Geen regelrechte herhaling van de vorige keer, maar hoewel de nummers grotendeels hetzelfde zijn, is de volgorde en uitvoering toch weer anders. Tijdens de laatste toegift organiseert de drummer (nu even zanger) een stagedive inclusief (gedragen) run naar de bar, halen van een biertje en weer teruggezet worden op het podium. Een onvergetelijke band, fan voor het leven!

LINKS:
Larry and his Flask
Q-Bus

Geen opmerkingen: