zaterdag 12 mei 2012

Even buurten met David Sancho en Chazzy Green

Ze staan wel vaker, ongeveer eens per maand, in De Twee Spieghels en vandaag is het weer zover. Het David Sancho Trio met vandaag Attila Gyarfas op drums en Daniel van Huffelen op bas gaan weer lekker te keer met een leuk repertoire bestaande uit veel verjazzde popsongs.
Tussendoor even een uitstapje naar de achterburen van Velvet waar een instore optreden is van Chazzy Green. De Funky Saxman speelt morgen in de Q-Bus, maar geeft vandaag al een voorproefje, helaas zonder liveband. Chazzy Green is zo'n muzikant die met alle groten der aarde heeft meegespeeld, maar zelf eigenlijk niet zo bekend is. Heeft nu een eigen cd uit en hij heeft er zin in.
In De Twee Spieghels is intussen het David Sancho Trio nog leuk bezig met natuurlijk het onvermijdelijke One. Intussen heeft al het publiek dat in Velvet was zich verzameld hier, en ja hoor, ook Chazzie Green zelf is erbij!
Dat wordt dus een korte jamsessie van deze illustere saxofonist en het jonge trio. Onder andere een mooie Summertime en iedereen gaat uit zijn dak! Chazzy Green vermaakt zich uitstekend en heeft na afloop nog alle tijd om met iedereen een praatje te maken. Zondagavond in de Q-Bus dus, een regelrechte aanrader!

LINKS:
Chazzy Green
Velvet Music
De Twee Spieghels

Geen opmerkingen: