vrijdag 18 mei 2012

Eefje de Visser pakt jarig Dranklokaal De WW in

Dranklokaal De WW bestaat 30 jaar en binnen een uitgebreid jubileumprogramma is er vanavond een benefiet voor het project Waterdragers voor Afrika. Onderdeel daarvan is een kort solo optreden van Eefje de Visser, een half uurtje maar, maar weer betoverend mooi. Eerst vijf eigen liedjes, dan als afsluiting Call Me van Blondie, zoals ze dat in DWDD zong.
De WW staat vol enthousiaste fans die echt nog een toegift willen en op Eefje's vraag 'wat moet ik dan spelen?' blijkt het nummer De Stad favoriet. 'Nee, dat klinkt niet zonder band' sputtert ze nog tegen, maar het publiek is onvermurwbaar. En met behulp van datzelfde publiek, dat meeklapt en -stampt en -zingt wordt het een prachtige afsluiting van een geweldige optreden.
Dit is de derde keer dat Eefje in Leiden speelt, eerder stond ze op het station (NS Try-Out Festival) en bij Velvet instore, wordt tijd dat ze eens ├ęcht komt optreden in Leiden!
Na afloop nog even door naar De Twee Spieghels voor het optreden van saxofonisten Floriaan Wempe en Tom van der Zaal, maar het loopt al tegen middernacht, dus dat is slechts van korte duur. Maar de wijn smaakt in elk geval weer prima.

LINKS:
Eefje de Visser
Waterdragers voor Afrika
Dranklokaal De WW
Floriaan Wempe
Tom van der Zaal
De Twee Spieghels

Geen opmerkingen: