zaterdag 24 december 2011

Kerst komt er aan dankzij Pam & Chris

Door die hele Glazen Huis toestand in Leiden nog helemaal niet in een kerststemming gekomen. Gelukkig brengen Pam MacBeth en Chris Koenen daar vanmiddag verandering in. Net als vorig jaar geven ze weer een kerstspecial in De Twee Spieghels. Met vooral country, blues, rock en pop, maar toch ook een heel stel echte kerstliedjes.
Zoals Blue Christmas, White Christmas, Run Rudolph Run, Jingle Bell Rock en There Ain't Nothing Like Christmas, Baby. Kerstvreugde all the way! Op het eind van de tweede set versterkt Fons Delemarre de gelederen met twee Neerlands Hoop nummers Bello de Hond en Mayonaise. Voor velen een verrassing, maar vorige maand deed Fons het ook al in Hunky Dory, dat blijkt een echt legendarische avond te zijn geweest.
Tijdens de derde en laatste set speelt Flo ook nog twee numers mee op mondharmonika. Wordt het toch nog een jamsessie. Daarna bij Silent Night/Stille Nacht zingt het hele café mee! En alsof het nog niet genoeg is krijgen we ook nog eens The First Cut is the Deepest, Hole in My Soul, Walking Through Memphis en Hounddog om onze oren. Echt genieten!
Vorig jaar misten we nog de Dan Hicks X-Mas factor, in de pauzes maakte Fons dat helemaal goed met nummers van de Christmas Jug Band. Kerst komt er aan!

LINKS:
Chris Koenen
Pam MacBeth
De Twee Spieghels

Geen opmerkingen: