zaterdag 16 april 2011

Mooi concert Monsieur Dubois, matig publiek


Het zou een mooi concert van Monsieur Dubois moeten worden, en dat was het ook! Maar een klein, luidruchtig, deel van het publiek vindt zichzelf belangrijker dan de muziek en dat stoorde publiek en band uitermate in de Q-bus.

Aan de band ligt het zeker niet, die is weer helemaal op dreef met repertoire van hun nieuwste cd Slow Bombastik. En Bart Wirtz is altijd helemaal geweldig op zijn sax, maar nu ook op zang via elektronica en toetsenbord.

Plezierige verrassing is de aanwezigheid van Rodolfo Neves in plaats van Daniel Nösig op trumpet. Mag zeker terugkomen!

Verder was de harde kern van Monsieur Dubois aanwezig in de vorm van Maarten Meddens (Fender Rhodes, toetsen) en Kasper Kalf (bas).

En natuurlijk Rudi Sanders (drums) en Chris Fehre (percussion). Zoals gezegd een prima optreden, maar jammer van het achtergrondrumoer.

Links:
Monsieur Dubois
Q-Bus

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Je maakt tegenwoordig op meerdere podia mee dat het publiek geen respect toont voor degene die wel willen luisteren.Voor de musici is het ook bijzonder hinderlijk.Overigens waren er in de Qbus wel mensen die luisterden en werden aangestoken door Monsieur Dubois en zelfs gingen swingen

Martin Rohde

Peter J. Visser zei

Natuurlijk waren er veel mensen die wél luisterden naar de muziek, het is altijd maar een minderheid die het verpest voor de rest.
Bart Wirtz was duidelijk geïrriteerd en van de aangekondigde 90 minuten speelden ze er maar zo'n 60. Vind ik jammer!