dinsdag 26 april 2011

Geweldige jamsessie in De Twee Spieghels sluit pasen 2011 af


Het is klokslag negen uur als de wekelijkse Spieghels jamsessie op maandag, pasen of niet, begint. De eerste set openen Jeen Rabs (gitaar), Robbie Carré (drums), Wouter Kiers (sax) en Lodewijk van Wendel de Joode (bas) rustig met nummers als The Girl from Ipanima, langzaam opwerkend naar nummers die Blood, Sweat & Kiers niet zouden misstaan.

Geweldige eerste set dus, maar dan barst de jamsessie echt los met gelijk al zanger/mondharmonica speler Bart Landstra erbij met een mooie blues.

Dan is het de beurt aan zangeres Vivienne Aerts (die net vandaag gehoord heeft dat ze binnenkort naar het Berklee College of Music in Boston mag, gefeliciteerd!) voor een paar nummers, waaronder The Girl from Ipanima, dat is nou al de derde keer in twee dagen.

Ook Kurt Schwab is in de zaal met zijn nieuwe baritonsax. Dat levert een aantal mooie solo's en duetten op. Het publiek geniet volop en ook de muzikanten spelen met veel plezier.

Tijdens de derde set neemt Roderick von Oven de gitaar over, zingt Vivienne nog een paar nummers mee en met Caravan als uitsmijter komt er een eind aan een geweldige jamsessie.

LINKS:
Wouter Kiers
Jeen Rabs
Vivienne Aerts
Kurt Schwab
De Twee Spieghels

Geen opmerkingen: