dinsdag 12 april 2011

Spetterend feest in De Twee Spieghels


Het gonsde natuurlijk al weken, maar vanavond is het dan eindelijk zover: de eerste verjaardag van jazz- en wijncafé De Twee Spieghels is een feit. Wat er precies gaat gebeuren is afwachten, maar gezellig is het al vanaf het begin. Met veel vaste bezoekers én veel muzikanten.

Hoofdmoot van de avond is een supersessie onder leiding van zanger/saxofonist Lo van Gorp met Karel Boehlee op de Fender Rhodes, Jeroen Zange op drums, Robin Koerts op bas, Martijn van Iterson op gitaar en Tom Beek op sax.

Met een gastoptreden van Fons Delemarre, die al rappend de (voor)geschiedenis van De Twee Spieghels uit de doeken doet.

Het is een geweldig concert in een overvolle, maar altijd gezellige De Twee Spieghels.

En niet alleen binnen is het druk, ook buiten staat de stoep vol. En eigenaar Colin (met wit shirt) geniet zo te zien met volle teugen van deze avond. Behalve eigenaar is hij ook de programmeur en zorgt er minstens viermaal in de week voor dat er live (jazz)muziek in De Twee Spieghels is. Hier is hij in gesprek met leden van de groep Finvarra, binnenkort een folkavondje in de Spieghels?

Maar minstens zo belangrijk als de muziek zijn de mensen achter de bar, vaak Colin zelf maar ook Flo (links), hier met de ouders van Colin.

En natuurlijk Sjoerd, Anne en Henk, die ook op deze avond, ondanks de enorme drukte ervoor zorgen dat niemand droog komt te staan!

Na het optreden van Lo van Gorp cs is het tijd voor een optreden van dj Alankara en toetsenman Jazzy D, met een mix van jazz, soul en funk. Prima afsluiter van een geweldig feest. Graag een jaarlijkse traditie van maken!

LINKS:
Lodewijk van Gorp
Martijn van Iterson
Karel Boehlee
Robin Koerts
Tom Beek
Alankara
Jazzy D
De Twee Spieghels

Geen opmerkingen: