zaterdag 30 april 2011

Koninginnenacht in Leiden groot succes!


Het begint niet met Alderliefste op de Koornbrug zoals aan gekondigd, maar met SugarBoy and the Sinners in De Twee Spieghels. Zagen ze pas nog in de Tregter, dat beviel goed, nu is het weer helemaal in orde.

Op de Koornbrug speelt intussen, veel later dan aangekondigd, Alderliefste, jammer dat ze zo laat beginnen, nu alleen maar Ella en Cocaine gehoord.

Bij de Open Makers aan de Aalmarkt is inmiddels de tentoonstelling Re:Open van Julia van Adrichem, Ans Volkers en Hilde de Boer afgesloten en is er nog een kleine jamsessie. Leuke traditionele muziek uit alle windstreken.

Verder naar Hunky Dory waar de nieuwe groep Clarksdale al begonnen is. Lekkere bluesrock met Sander Kaatee op gitaar, Boris van der Lek op gitaar, Kevin Burns zang, Hans Kühbauch op bas en Rob Kramer op drums. Boris kennen we vooral als saxofonist, maar ook als gitarist staat hij zijn mannetje. 11 juni staan ze op Kaderock in Den Haag.

Op weg naar huis klinkt er nog live muziek uit Bad Habits, waar coverband Duck aan het afsluiten is. Smells like Teen Spirit en Nobody's wife zijn de laatste nummers. Al met al een mooie opmaat naar het echte oranjefeest morgen.

LINKS:
SugarBoy and the Sinners
De Twee Spieghels
Alderliefste
Open Makers
Clarksdale
Hunky Dory
Duck
Bad Habits

Geen opmerkingen: