donderdag 24 oktober 2013

Long Conversations presenteert nieuwe cd

Bij een cd presentatie hoort een voorprogramma, dus Long Conversations heeft het Rotterdamse Wolf in Loveland uitgenodigd hiervoor. Leuke band rond singer-songwriter Jan Minnaard, eigenlijk een zevenkoppige formatie, maar hier met z'n vieren. Zonder bas én drums blijft er toch net iets te weinig over van deze indie-folk-rock. Over een week zijn ze weer in Leiden tijdens de Popronde in de Q-Bus, hopelijk dan wél voltallig.
Maar het draait natuurlijk allemaal om Long Conversations vanavond in Scheltema. Juist wel op volle sterkte presenteren ze hun nieuwe cd Jonathan, CA. Olaf Caarls (zang, gitaar, harmonica), Sergio Escoda (toetsen), Eduardo Felici (gitaar), Max Anglionin (drums), Pieter van Vliet (trombone, percussie) en Bastiaan Tichler (bas) maken er een mooie avond van. Beetje rommelig misschien vanwege alle vrienden en bekenden, maar de muziek is niet te versmaden.
Naast wat oudere songs en een compleet nieuwe spelen ze natuurlijk vooral nummers van de net verschenen cd en die klinken heel wat pittiger dan de vorige. Minder folk en meer rock, hoewel allebei aanwezig. Bij een aantal nummers zingt Merel Moelker van Wolf in Loveland ook nog mooi mee.
Richard Foster (@incendiarymag) geeft nog een baconrecept tussendoor (?), Olaf speelt daarna een nummer solo en dan gaat de band weer los. En ja, een dubbele toegift kan dan niet uitblijven! Nu snel de cd gaan beluisteren! Zonder meer serious talent!

LINKS:
Wolf in Loveland
Long Conversations
Scheltema

Geen opmerkingen: