donderdag 11 juli 2013

Feestje op het Waagstrand

De singer-songwriter & bandjes avond beviel goed vorige week op het Waagstrand, dus vandaag maar weer eens kijken en luisteren. Het is nog wat rustig bij het optreden van Jona, maar het is ook nog vroeg. Wel mooi om het nummer In The Pines van The Triffids weer eens live te horen.
Ook Benedikt en Thomas Russell, de eerste op zang en schudei, de tweede op zang en gitaar spelen een prima set met een flinke dosis covers. Leuk dat deze aankomende singer-songwriters hier een podium krijgen.
De hoofdact van vanavond is natuurlijk The Cannonball Johnsons, één van de beste jonge Leidse bands van dit moment. Spelen twee sets van 45 minuten en er breekt maar één snaar!
En inmiddels zit het Waagstrand goed vol, met vrienden, familie en steeds meer fans. Zondag spelen ze nog bij het Theehuis in De Leidse Hout tijdens Werfpop, 13 juli in Café De Bel in Rotterdam en 20 juli bij de Vrijplaats in Leiden.
Op weg naar huis klinkt er nog muziek uit de Bad Habits, dus toch maar even afstappen en luisteren. Sarah Laure zingt hier samen met Joost op gitaar nog een paar mooie covers, helaas maar drie nummers van gehoord.

LINKS:
Cannonball Johnsons
Waagstrand
Bad Habits

Geen opmerkingen: