zondag 3 maart 2013

Van Nancy Brick krijg je nooit genoeg

Al een tijd niet meer bij Meet&Greet in de Leidse Raamstraat geweest, hoogste tijd dus want vanavond komt Nancy Brick! Maar de avond wordt geopend door de Leidse Jochem Jones die zeven eigen nummers speelt. Prima singer/songwriter en (handig zo´n weblog) in 2009 al eens eerder gezien met Kangaroo Dynasty op Schollenpop in Scheveningen.
Maar deze avond is er om de vinyl-release van de eerste plaat van Nancy Bricks te vieren. De cd verscheen al eind vorig jaar, maar onder andere dankzij Wot Nxt (organisator van deze avond) is er nu dus ook een lp. Het is hun vierde optreden in Leiden in iets meer dan een jaar en er zitten veel fans in de huiskamer, waaronder MuziekGezien. Rieneke Batelaan en Ron Valeri zorgen weer voor een ademloos toeluisterend publiek, zoals altijd, want wat is het mooi!
Klein, breekbaar, maar ook krachtig en overtuigend, hoogtepunt van deze week, naast De Kift natuurlijk maar dat is weer iets heel anders. En dan is er ook nog een primeur vanavond want Martin Docters van Leeuwen, mede-aanstichter van de vinyl-release, speelt een drietal nummers mee op bas. Een meer dan prettige verrassing voor het publiek én voor Nancy Brick!

LINKS:
Nancy BrickMeet&Greet

Geen opmerkingen: