dinsdag 16 oktober 2012

Verfrissende zang jamsessie in De Twee Spieghels

Vanavond staat de zang centraal bij de wekelijkse jamsessie in De Twee Spieghels. Het begint gelijk goed met de groep Zosja (voorheen Aizu) met Zosja El Rhazi (zang), Daniel van Dalen (drums), Theo Balbig (bas) en Lucas Meijers (gitaar). Spelen deels eigen werk en bijvoorbeeld een prachtige versie van Round Midnight.
Zosja is behalve zangeres ook zangdocente en vanavond heeft ze een flink aantal van haar Zwolse leerlingen meegenomen. Zingen elk een paar liedjes, zowel jazz als pop. Hieronder een aantal van de zangers en zangeressen.
Ook Lo van Gorp is aanwezig en zingt een nummer met, zoals hij het noemt, de Funk Brothers. Normaal gesproken volgt er nog een tweede pauze, maar er zijn zoveel mensen die nog willen zingen dat het één lange set wordt van zo'n twee uur.
Ook deze zangeres/violiste speelt hier vaker mee op de jamsessie, we weten nu in elk geval dat Phoebe heet. Dan is het weer tid voor het laatste zangtalent uit Zwolle.
Nadat ook deze laatste leerlingen gezongen en soms zelfs gespeeld hebben rondt Zosja de avond af met een laatste lied. Een prima én verfrissende jamsessie dit keer met al dat zangtalent in een overvol en gezellig café!

LINKS:
Zosja
Daniel van Dalen
Lucas Meijers
Lo van Gorp
De Twee Spieghels

Geen opmerkingen: