dinsdag 10 april 2012

Wereldmuziek op tweede paasdag

Het is maandag en dan zijn er iedere week opnames voor radio Broedplaats voor UnityFM. Met altijd een live optreden tijdens de opnames en vanavond staat de negen koppige raggaeband Different Culture op het programma. Normaal zijn de opnames altijd boven in de studio van Het Muziekhuis, maar deze band past daar niet in, dus wordt het optreden verzorgd in de Q-Bus. Ze spelen drie nummers en het klinkt best lekker. Woensdagavond vanaf 21.00 uur te horen op UnityFM.
Dan door naar De Twee Spieghels waar de jamsessie al begonnen is met Cedric Glans. Hij heeft vandaag Sven Rozier, Ewald Ebing, Robert Boogaart en de gitarist Eljo bij zich. Tijdens de eerste set komen weer allerlei bekende nummers voorbij zoals Watermelon Man, Mercy,Mercy, Mercy en Song for my Father.
En dan begint de stoelendans tijdens de tweede set en helemaal op het eind bestormen Frans Heemskerk en Robbie Carree het podium om de avond knallend af te sluiten. Een halve Men in Blues staat er dan eigenlijk op het podium, dus dat kan niet stuk!

LINKS:
Different Culture
Broedplaats
Cedric Glans
Ewald Ebing
De Twee Spieghels

Geen opmerkingen: