donderdag 12 april 2012

Drukke boel op tweede verjaardag van De Twee Spieghels

Het is vandaag een drukte van belang in De Twee Spieghels maar daar is ook een goede reden voor, het jazz- en wijncafé bestaat vandaag twee jaar. En dat betekent feest! Met muziek natuurlijk door Lo van Gorp, Karek Boehlee, Jeroen Vierdag, Tim Eijmaal en Jeroen Zange. Allemaal oude bekenden intussen in De Twee Spieghels en elders in een mooie gelegenheidsformatie.
Lekkere feestmuziek uit de jazz, soul, funk hoek variërend van Sunny tot en met Come Together. Maar er is ook ruimte voor een prachtige ballad door Lo en Karel. Het massaal toegestroomde publiek is een bont gezelschap van jong en oud en laat zien dat De Twee Spieghels een succes is.
Maar na drie sets in drie uur komt aan al het moois een eind, maar niet voordat er nog een toegift gespeeld wordt. Prachtige uitvoering van Stormy Monday maakt het feest compleet! We komen nu al bijna twee jaar met veel plezier in De Twee Spieghels en ook het komende jaar belooft weer een mooi jaar te worden. Om te beginnen vrijdagavond alweer met het Frans Heemskerk Trio.

LINKS:
Lo van Gorp
Karel Boehlee
Jeroen Vierdag
Tim Eijmaal
De Twee Spieghels

Geen opmerkingen: