zaterdag 17 september 2011

Jazz meets Rock in De Tregter

Jazz meets Rock in De Tregter vanavond, leuk uitgangspunt maar wat moet je je er bij voorstellen? Simpel! Het begint met een mooie set jazz door Dolf Delprado op bas, Ben Schröder op drums, Vincent Koning op gitaar en Simon Rigter op sax.
Daarna speelt de band PAM (Arjan Gressie gitaar en zang, Marcel Singerling bas en Pascal van Es drums) een set rock met eigen nummers en bekend werk als Why Don't We Do It in The Road enAce of Spades.
Dan is het weer tijd voor jazz met nu als extra zangeres Evelijn van der Veer en ummers als Black Coffee en, dan weer instrumetaal, Caravan. En het is helemaal vol in De Tregter! De vierde set is weer voor PAM met een zeer goede versie van In The Dutch Mountains (NITS).
De laatste set van PAM is met gastzanger Fred Gressie en is een golden oldies show. Back in the USSR, You Really Got Me en Cinnamon Girl krijgen het publiek aan het dansen.
Dan volgt er nog een set jazz met en zonder zang en de avond eindigt met een gezamenlijk optreden van de twee groepen en gasten met I Put a Spell on You en als toegift nog een lekker stukje Rock 'n' Roll. Is niet de eerste keer dat Jazz meets Rock in De Tregter plaatsvindt. Voor herhaling vatbaar!

LINKS:
Vincent Koning
Simon Rigter
PAM
De Tregter

Geen opmerkingen: