vrijdag 2 september 2011

Iedereen uit zijn dak bij Licks & Brains

We hebben iets te vieren dus we beginnen deze avond in restaurant De Avonden in de Leidse Choorlammersteeg (tussen de Botermarkt en de Breestraat). Mooie ambiance en een prima driegangen Surprisemenu. Aanrader!
En daarna natuurlijk muziek, in societeit De Burcht waar big band Licks & Brains vanavond begint met een reeks concerten (iedere eerste donderdag van de maand) met telkens een nieuwe gast muzikant.
We zagen ze wel eens eerder, maar sindsdien zijn ze alleen maar beter geworden. En als na een drietal nummers Frank Montis achter het Hammondorgel gaat zitten barst het helemaal los. Het publiek staat te swingen! Geweldig optreden dus met als uitsmijter de klassieker Sunny.
En volgende maand is Laura Vane de gast muzikant! Niet te missen.
Op weg naar huis klinkt uit de Bad Habits ook nog live muziek, en wel Sunny in een meer populaire versie. En ja, daar zijn de donderdagavond jamsessies ook weer begonnen. Met Cedric Glans, Kurt Schwab en Sven Rozier en nog twee gitaristen. Het is helaas wel het laatste nummer, maar het vraagt om meer. Volgende week donderdag is er weer een jamsessie in Bad Habits.

LINKS:
De Avonden
Licks & Brains
De Burcht
Bad Habits

2 opmerkingen:

Martijn Groen zei

Kleine correctie: de drummer bij de Bad Habits (althans, op de foto) is niet Jeroen Zange, maar Sven Rozier!

Peter J. Visser zei

Oeps, foutje. Heb het aangepast. Bedankt voor de correctie!