donderdag 9 oktober 2014

Dagje Amsterdam en James & Black

Voor werk een dagje naar Amsterdam, halverwege op Amsterdam CS blijkt er een vleugel te staan in de centrale hal waar iedereen op mag spelen. Wordt dus gewoon gebruik van gemaakt! Dit is zó leuk!
Een uurtje later zijn er weer heel andere mensen aan het spelen. Klassiek, boogie woogie en een mooie versie van Hey Jude. Er schijnen plannen te zijn om dit op meer stations te gaan doen, ik zou zeggen: NS, vergeet Leiden Centraal niet.
En als je dan toch op Amsterdam CS bent is er niets leuker dan even met het pontje naar de overkant van het IJ te gaan om wat te consumeren bij de Tolhuistuin. Hoop dat die voorgestelde brug naar Noord er nóóit komt, pont moet blijven! Tijd voor een aktiegroep!
Eenmaal terug in Leiden spelen Bruce James en Bella Black ook nog eens in De Twee Spieghels, na hun omzwervingen in onder andere Spanje en Italie zijn ze eindelijk weer even terug in Nederland. Met Andreas Robbie Carree wordt het een blisterende avond!

Spelen bekende eigen nummers, een aantal nieuwe eigen nummers en covers als 9 to 5 en When Something is Wrong With My Baby. Maar alles in geheel eigen stijl. Het is genieten, zeker als tegen het einde Flo ook nog even meespeelt op zijn mondharmonica!

LINKS:
James & Black
Robbie Carree
De Twee Spieghels

Geen opmerkingen: