zaterdag 10 november 2012

Mooie wijn en zinderend bier

Het is weer zo'n vrijdagavond met veel te veel leuke muziek in Leiden. Dus om te beginnen maar naar De Twee Spieghels voor een optreden van het Vernon Chatlein trio met als speciale gast Chazzy Green op saxofoon. Net op tijd aanwezig om het laatste nummer van de eerste set te horen.
Ook tijdens het eerste nummer van de tweede set, A Night in Tunesia, speelt Chazzy weer mee. Daarna gaat het trio zonder hem verder met hun leuke combinatie van afrobeats en jazzy gitaar. Genieten met een mooi glas wijn er bij.
Maar zoals gezegd, er is nog veel meer muziek in Leiden, in Dranklokaal De WW viert Olaf Caarls zijn 500 likes feestje met onder andere een optreden van de voltallige Long Conversations and the Closet Orchestra. De laatste hand wordt nu gelegd aan de nieuwe cd en als die net zo goed gaat klinken als dit optreden, zou dat wel eens de (grote) doorbraak kunnen betekenen!
Ook de nieuwste videoclip wordt nog vertoont, opgenomen in Leiden. Daarna gaat het optreden nog gewoon verder en wordt nog heel veel bier gedronken.

LINKS:
Vernon Chatlein
Chazzy Green
De Twee Spieghels
Long Conversations
De WW

Geen opmerkingen: