vrijdag 2 november 2012

Hoe ze het doen? Geen idee, maar bij iedere RAP op Donderdag is er een prima muzikant of groep die de boel muzikaal omlijst. Vandaag niemand minder dan Karel Boehlee (o.a. Toots Thielemans Quartet), solo achter de toetsen.
De lezing door Jord den Hollander over film en architectuur is minstens zo interessant en Jord (architect én filmer) is altijd een plezier om aan te horen. Als moderator, gespreksleider of gewoon als hij over zijn werk verteld. Foto's en filmfragmenten wisselen elkaar af en het eindigt met een zijn nieuwste documentaire over het woonhuis van Carel Weeber op Caraçao.
Leerzame middag weer met mooie muziek in het RAP.
En op deze donderdag speelt ook Licks & Brains weer in Scheltema en dat is altijd genieten. Met gastmuzikanten als altijd, Frank Montis op Hammondorgel en zang, maar die is er áltijd bij, en dit keer Lo van Gorp die een aantal nummers meezingt. Twee geweldige sets door deze meest swingende big band die er is. Het eindigt zoals wel vaker met het door Lo gezongen Sunny en er volgt zelfs een toegift met hem op sax. Op 20 december spelen ze hier weer, altijd feest!

LINKS:
Karel Boehlee

RAP
Licks & Brains
Scheltema

Geen opmerkingen: