zaterdag 17 november 2012

Afscheids- en verjaardagsfeest

Ze treden al tien jaar niet meer op, zijn allemaal wat anders gaan doen, andere bands of gestopt met muziek maken, maar een afscheidsfeestje was er nooit geweest. Reden voor Naar Verluidt om nog één keer bij elkaar te komen in de Q-Bus voor een waardige afsluiting. En een feest wordt het, in min of meer chronologische volgorde passeert het hele repertoire en alle muzikanten (een stuk of vijftien) de revue.
In de pauze, op een steenworp afstand is nog een feestje gaande, ditmaal een verjaardag, van Marcel. In Cab03 speelt Lost Bear een snoeihard maar melodieus optreden. Oordopjes in en genieten maar.
Iets minder hard, maar nog veel mooier is de Franse groep Garciaphone. Het trio met drummer, bassist en zanger met akoestische gitaar maken er iets bijzonders van.
Inmiddels is Naar Verluidt aan de tweede set begonnen in de goedgevulde Q-Bus. Veel oude fans ook, want een aantal nummers wordt uit volle borst meegezongen. Het publiek krijgt geen genoeg van de Nederrockers, maar na twee toegiften is het feest toch echt voorbij. Een vrolijk afscheid, dat is het zeker!

LINKS:
Naar Verluidt
Lost Bear
Garciaphone
Q-Bus
Cab03

Geen opmerkingen: