zaterdag 28 augustus 2010

Rapenburg Concert


Na afloop van Imagine in the Park terug naar Leiden, maar te laat voor het optreden in De 2 Spieghels. Bovendien was het tijd om wat te eten. Daarna naar het Rapenburg Concert waar we nog een staartje van de coverband pHunplugged meemaakten. Leuk voor tussen de schuifdeuren, maar niet op dit podium. Daarna ging het regenen dus dan maar naar huis.

Maar om 10 uur was het weer droog dus toch nog maar even kijken naar Sven Hammond Soul op het Rapenburg. Goed zoals altijd en langs de gracht was het behoorlijk druk, ondanks een kort buitje halverwege de eerste set. Op het water was het daarentegen opmerkelijk rustig. 5 bootjes waar er 50 hadden kunnen liggen. Ook het Rapenburg Concert is een beetje groen, drank werd geschonken in ecobekers met € 1 statiegeld, blijft de gracht tenminste redelijk schoon.

Jammer was wel dat de microfoon van Sven Figee zo slecht was afgesteld dat hij nauwelijks te verstaan was, het enige dat viel op te vangen was dat Tim Eijmaal de gitarist was, maar wie de drummer en gitarist waren was niet duidelijk,en meezingen wordt moeilijk als je de tekst niet verstaat. Bij een paar nummers deed er een zangeres mee, Miss ...., helaas haar naam ook niet verstaanbaar. Maar dat deed niets af aan de muziek, die deed het Rapenburg swingen!

LINKS:
pHunplugged
Sven Hammond Soul
Rapenburg Concert

Geen opmerkingen: