zaterdag 12 april 2014

Wouter Kiers alweer!

Maar de dag begint met Cultuur071 op Sleutelstad met naast veel culturele gasten ook live muziek door het hele programma van Nazca. Vorig jaar speelde zanger/gitarist hier ook al solo en later op die dag met Marieke op saxofoon bij Via Mio in het kader van een verrassend winkelweekend. Nu met z'n drieën, met Peter op cahon.
De instore van Reveller loopt dusdanige vertraging op dat dat er niet meer van gekomen is, want in De Twee Spieghels presenteert Wouter Kiers zijn nieuwe cd (van zijn quartet). Three 'O Clock In The Morning heet die en bestaat uit een breed scala van meer en minder bekende jazzstandards. Uitstekende lounge jazz, met een hoofdrol voor Wouter natuurlijk. Maar ook Jeen Rabs op gitaar, Maarten Kruiswijk op drums en Hans Ruigrok op bas mogen er zijn. Prima presentatie in het overvolle café!
Wouter Kiers is overigens de komende weken weer veel in Leiden te zien, naast De Twee Spieghels ook in bijvoorbeeld Schommelen en Studio de Veste. En telkens weer in een andere bezetting met telkens ander repertoire. Gaat dat zien.

LINKS:

Sleutelstad
Wouter Kiers
De Twee Spieghels

Geen opmerkingen: