donderdag 30 januari 2014

Lunch en koffie

Klassieke muziek kom je hier zelden tegen, moest er toch maar eens van komen. Want het bestaat al een tijd, de lunchconcerten op donderdag in de kapelzaal van de BplusC vestiging aan de Oude Vest in Leiden. Vanmiddag het Brackman Trio (Tim Brackman, viool; Anne Brackman, piano en Jonathan van IJzerlooij, cello) die werken van Rachmaninoff en Mendelssohn spelen. En het is prachtig wat deze conservatoriumstudenten laten horen! Gaat geen wekelijkse kost worden, maar is wel een blijvertje, 45 minuten onthaasten, dat is ook wat waard. Mooi concert, mooie locatie, dank je wel Linda!
Het LVC is al een tijdje dicht en gaat in september verder onder de nieuwe naam Gebr. de Nobel in de Marktsteeg. Het programma voor die tijd ziet er nu al veelbelovend uit. Het nieuwe logo past helemaal bij de plek, lekker retro!
Een uitgebreid verslag van de hele presentatie vindt je natuurlijk bij Leidse Glibber.
Geen LVC/Gebr. de Nobel presentatie natuurlijk zonder live muziek en dus zet Koffie een zinderende Afroswing show neer in Scheltema. Smaakt naar meer en dat kan gewoon aanstaande zaterdag in de Q-Bus!

LINKS:
Brackman Trio
BplusC
Gebr. de Nobel
LVC
Koffie
Scheltema

Geen opmerkingen: