zondag 17 februari 2013

Veel moois met een stevig staartje

Vandaag wordt de tweede ep van No Ninja Am I gepresenteerd in Haagweg 4. Het voorprogramma wordt gedaan door Port of Call die zowel oude als nieuwe liedjes speelt. De laatste tijd niet zo vaak meer gehoord, maar het blijven prachtige nummers.
Maar zoals gezegd, het gaat vanmiddag om No Ninja Am I, een project van Sander van Munster. Op de ep Vegas doet hij bijna alles alleen, hier heeft hij een hele band meegenomen. Tijdens de Popronde van 2011 speelden ze zonder drummer en bassist bij Velvet, nu dus op volle sterkte. En dat klinkt prima, zowel de nieuwe als de oude (maar in een nieuw jasje) nummers. Mooie presentatie! De ep is niet fysiek te koop, maar te downloaden via de site.
Intussen is in De Twee Spieghels de eerste set van het Attila Gyarfas trio al voorbij, maar er blijven er nog twee over. Het trio bestaat verder uit bassist Noa Stroeter en fluitist Rodrigo Parejo Mateos, inderdaad, een internationaal gezerlschap. Attila Gyarfas drumt wel vaker hier, maar nog niet met zijn eigen trio en dat is best bijzonder. Vooral de combinatie met de dwarsfluiten is mooi. Het grootste deel van het publiek hangt aan hun lippen!
Zaterdagavond is er nooit live muziek in De Twee Spieghels en vanavond dus ook niet, maar er is vanavond wél een live dj. Phil Ross, die ook deel uitmaakt van James & Black, is een avondje in de stad en draait hier de hele avond een vette mix van jazz, funk en soul. Het lijkt wel een disco, voetjes van de vloer!

LINKS:
Port of Call
No Ninja Am I
Haagweg 4
Attila Gyarfas
Rodrigo Parejo Mateos
Noa Stroeter
De Twee Spieghels

Geen opmerkingen: