zondag 10 februari 2013

Afwisselende zondag in Leiden

Geen grote verrassingen vandaag in De Twee Spieghels waar het Dominic J. Marshall trio weer eens speelt. De enige verrassing is eigenlijk wie er vandaag in het trio zitten, want Dominic wisselt dat steeds af. Het zijn vanmiddag Jamie Peet op drums en Marijn van de Ven op bas. Altijd weer een prima afwisseling van bestaande en eigen nummers en een uitstekende manier om de zondagmiddag mee door te komen.
De avond is dan voor de Men in Blues die iedere zondagavond in 't Praethuys staan en de eerste twee sets bestaan uit allerlei bekende nummers zonder grote verrassingen maar met veel plezier gebracht. Totdat Temptation wordt ingezet, bijna altijd vast onderdeel van een optreden van Men in Blues, maar vanavond is het wel een heel bijzondere versie.
En dat allemaal zonder dat dat vantevoren is afgesproken, er wordt terplekke geïmproviseerd. Dat gaat zo de hele tweede set door en inmiddels heeft Frans Heemskerk ook een microfoon gekregen en blijkt hij heel goed voor de tweede stem te kunnen zorgen. Het eindigt met een extra lange versie van Take me Home, alweer een memorabel optreden van de Men in Blues!

LINKS:
Dominic J. Marshall
De Twee Spieghels
Men in Blues

Geen opmerkingen: