donderdag 30 april 2020

Boeiend begin virtuele theatertour

De laatste weken veel livestreams gevolgd en daar zat prachtige muziek bij, alleen mis je het publiek en de interactie tussen dat publiek en de artiest. Maar vanavond tilt Ed Struijlaart de livestream een trapje hoger met zijn virtuele theatertour 'Van Huis Uit'. Met ingevoegde filmpjes, samples en zelfs een semi-live duet met Lisa Loïs worden het een boeiende 75 minuten dankzij Stadstheater De Bond in Oldenzaal.
Het begint met vooral eigen nummers (en een oudje van de Stud Muffins: Tricks Up My Sleave) met mooie verhalen er bij. Dan volgt het stevigere werk zoals Crossroads met samples van Robert Johnson en Cream en zijn eigen versie. Layla (Derek & The Dominoes) en Samba Pati (Santana) uit zijn theatershow Gitaarmannen mogen er ook zijn. Kijken en luisteren is gratis, maar donaties zijn welkom als dat tot je technische mogelijkheden behoord (hopelijk is het gelukt via Bunq).
Tot 16 mei zijn er nog negen optredens in deze serie en dat is zeker aan te raden! Zie de site van Ed Struijlaart voor de livestreams.

LINKS:
Ed Struijlaart
Stadstheater De Bond Oldenzaal

Geen opmerkingen: