zaterdag 11 juni 2016

Veel nationaliteiten in Leiden

Het ISN (International Student Network) in Leiden organiseerde alweer voor het tiende jaar een Cultureel Festival waar in Leiden studerende buitenlandse studenten zich presenteren middels onder andere muziek, dans en eten. Dit jaar is het in de Hooglandse Kerk, een mooie locatie, maar niet alles was even goed te verstaan. Maakt niet uit, op het podium wordt gedanst.
Het drukste is het echter bij de eetstalletjes, waar hapjes van over de hele wereld zijn te proeven. Hier de overheerlijke Peruaanse kraam, maar al het eten was lekker en soms zeer verrassend.
En er wordt nog meer gedanst en als we langer waren gebleven waren, was er ook nog live muziek te horen geweest.
Bij de stand uit Indonesië kan er niet alleen lekker gegeten worden, maar is er ook de mogelijkheid om je als een prinses uit te dossen. Dit is natuurlijk al een prinses, maar in deze outfit is dat voor iedereen duidelijk!
Het ISN Cultural Festival is een aanrader, voor slechts €5 kun je hier gemakkelijk een uur ronddwalen, kennis maken met andere culturen en héérlijke hapjes eten. Er is ook nog een afterparty in Scheltema, maar we hebben een trouwfeest, dus dat bewaren we voor volgend jaar.

LINKS:
ISN Cultural Festival
Hooglandse Kerk

Geen opmerkingen: