zondag 12 juni 2016

Het is weer gezellig in Voorschoten

Op weg naar Voorschoten kiezen we voor de landelijke route langs de Vliet. Want op het erf van boerderij Ora et Labora zijn dit weekend Dees & Trees neergestreken met onder andere een kleding- en streekproduktenmarkt. En er staat een leuke coverband te spelen tussen de boerderij en de schuur.
Dan gaan we verder naar Voorschoten voor Jazz Culinair, de vijfde editie inmiddels. Het is er weer goed druk, het valt niet mee om een tafeltje op één van de vele terrassen te vinden en er is muziek van de BBQueenies die hier al eens eerder stonden. Maken er weer een feestje van.
Op het tweede podium krijgt 4Sisters vele voetjes van de vloer, jong en oud, met hun muziek (uit de tijd) van The Andrew Sisters. Dan eindelijk een tafeltje gevonden en niet meer weggegaan omdat het er zo gezellig is. Hans Dulfer dus wel gehoord, maar niet gezien.
Wel een lekker hapje gegeten bij Fratelli's en ook deze vogel is weer van de partij, was er bij de eerste editie ook al. Voorschoten Jazz Culinair is muzikaal misschien niet (meer) heel erg spannend, maar het eten en vooral de sfeervolle Voorstraat trekt ieder jaar weer heel veel mensen!

LINKS:
Dees & Trees
BBQueenies
4Sisters
Voorschoten Jazz Culinair

Geen opmerkingen: