vrijdag 19 september 2014

Traeben overtuigend bij cd presentatie in LantarenVenster

Het is gisteren weer onvergetelijk laat geworden, maar daarDoor lukt het toch nog allemaal net. Eerst de late middag Roggeveen|Olierhoek bij Even|Open met een interview met tekenaar en schilder Christiaan van Tol. Blijkt dat kunstenaars altijd zoekende zijn, maar weinig antwoorden weten. Gideon Roggeveen vat alles nog eens samen in een column en dan zijn er tapas!
Toch roept Rotterdam, waar Træben hun nieuwste cd presenteren in LantarenVenster. Zijn oude bekenden op MuziekGezien en deze lokatie is helemaal top! En nog nooit in zo'n vitale combinatie gezien! Alles klopt: band, muziek, publiek en locatie.
Gitarist Jens Larson, bassist Olaf Meijer, saxofonist Søren Ballegaard en drummer Haye Jellema presenteren hun nieuwe, inmiddels derde cd Looking at the Storm vol overgave. Wat een mooi strak gezelschap! En iedereen is het er over eens, die drummer steelt de show.Maar uiteindelijk is het toch het collectief dat het optreden tot een groot succes maakt. Tijd dat ze weer eens naar Leiden komen. Hot House?

LINKS:
Roggeveen|Olijerhoek
Christiaan van Tol
Træben
LantarenVenster

Geen opmerkingen: