zondag 25 september 2016

Muziek en poëzie na de Kunstroute

Vandaag de tweede dag van de Kunstroute Leiden hier in de Koddesteeg met een gefilmd overzicht van onze galerie. Meer dan gisteren is er niet te zien, maar met ruim 120 bezoekers zijn we zéker niet ontevreden!
Dan, als de laatste bezoekers de deur uit zijn, naar Galerie Café Leidse Lente voor de afterparty. Een prima hapje eten en iets te harde muziek. Maar de geboekte band heeft op het laatst afgezegd en last minute moeten Heyn Linger (gitaar en zang), Andreas Robbie Carrée (drums) en Joost van der Graaf (bas) er het beste van maken met veel Jimi Hendrix repertoire. Prima band, maar niet de beste keuze voor nu en hier. Maar ja, het is overmacht.
Op de terugweg nog even langs 't Praethuys waar de Men in Blues iedere zondagavond spelen. Beginnen zonder drummer vanavond, want die zit nog in de Leidse Lente te spelen.
En dat komt goed uit want dit geeft Pink Meltzer de kans om op het einde van de eerste set, samen met de Men in Blues haar gedicht Love Hurts (versie Gram Parsons en Emmy-Lou Harris) voor te zingen/dragen. Er volgen nog twee gedichten en dan is het pauze.
Dan komt Robbie Carrée er bij op drums en is de Men in Blues compleet met Chris Koenen, Robbie, Peter Wassenaar en Harm van Sleen. Klinkt weer geweldig en is een mooie afsluiting van deze Kunstroute.

LINKS:
Kunstroute
Galerie Café Leidse Lente
Men in Blues
Pink Meltzer
't Praethuys

Geen opmerkingen: