vrijdag 27 december 2013

Laatste uitzending Cultuur071 van 2013 druk bezocht.

Het programma Cultuur071 wordt iedere zaterdagochtend tussen tien en twaalf live uitgezonden op Sleutelstad, behalve de laatste uitzending van het jaar, die gaat op vrijdagavond al de lucht in met veel gasten die er het afgelopen jaar ook al bij waren. Altijd een gezellige chaos met poezie, een column en veel live muziek in de studio, zoals Rik van Boeckel die een nummer speelt op cahon.
En wat leuk! Vivienne Aerts is weer even terug uit Boston en zij vertelt over haar concert tijdens de Leidse Jazzweek in de Hooglandse Kerk met Florian Wempe en sax-legende Lee Konitz op 25 januari om 14.00 uur. Natuurlijk komt ze niet weg zonder een eigen nummer te spelen, Maybe.
En Jan Stroomer (The Stream) is er eveneens bij en hij speelt natuurlijk ook. En als toegift doet hij samen met Vivienne en Rik spontaan nog even Imagine van John Lennon. En dat is gelijk het mooie van deze uitzending, er worden weer heel veel contacten gelegd tussen de 30 tot 40 gasten vanavond, de Sleutelstad studio als culturele smeltkroes, geweldig!
De uitzending, die een half uur langer duurt dan gebruikelijk is als altijd terug te luisteren op soundcloud.

LINKS:
Rik van Boeckel
Vivienne Aerts
Jan Stroomer
Sleutelstad

Geen opmerkingen: