vrijdag 17 februari 2012

Knalfeest bij cd-presentatie Klavan Gadjé

Klavan Gadjé heeft een nieuwe cd en dat zullen we weten ook. Harrejasses Hotel wordt vanavond gepresenteerd in het LVC met maar liefs twee voorprogramma's erbij. Te beginnen met Swing Gadjé, onderdeel van de Franse Compagnie du Tire-Laine met een mooie en aanstekelijke mix van Balkan en klezmer muziek. Hoofdrollen zijn er voor accordeonist Arnaud "Nono" Van Lancker en zangeres Amelie Affagard.
Van Frankrijk gaan we naar Belgie met de Gentse feestband Moustash, die in het Nederlands en Frans helemaal losgaan. Datzelfde geldt overigens ook voor de stampvolle zaal, die al helemaal op stoom komt, zeker als een aantal Klavanners bij een paar nummers meespelen.
Even na elven is het dan eindelijk zover, Klavan Gadjé bestormt het podium. Door de enorme drukte is het onmogelijk alle tien de bandleden op de foto te krijgen, je wilt ook niet iedereen op de tenen gaan staan. Klavan zagen we natuurlijk al vaker, maar het is altijd weer genieten. En het publiek gaat uit z'n dak!
Dat klinkt weer helemaal goed die nieuwe cd en tijdens de toegift gaat ook de band uit zijn dak, samen met een aantal bandleden van het voorprogramma. Klavan Gadjé heeft in Leiden en omstreken inmiddels een grote schare fans, die moeiteloos het LVC vullen. Zo wordt het een knalfeest van het begin tot het eind!

LINKS:
Swing Gadjé
Moustash
Klavan Gadjé
LVC

1 opmerking:

ham zei

aijaijai, MERCI BONBON! Fijn dat je ook hebt genoten!
groetjes Klavan