vrijdag 3 september 2010

Eén grote jamsessie op verjaardagsfeest


Ze zijn al een tijdje enigzins uit beeld, maar zo af en toe verschijnen ze weer ergens: Ladyface. Met Ab (zang, accordeon) en Lucia vandaag verrassend op blokfluit. En Maarten, al jaren vaste gastmuzikant hier ook op blokfluit. Alsof ze nooit waren weggeweest speelden ze hun repertoir van Tom Waits en Pete Seegernummers (en Ab's Little Blue Roads) met verve!

Veel van de aanwezigen doen iets in de muziek, zo was er een deel van de groep Dempsey (Maarten en Michael), aangevuld met toevallig aanwezige muzikanten op gitaar en gitaron (Mexicaanse basgitaar). Gedichten op muziek gezet, mooi en weemoedig.

En dan waren er nog Peter en Julia van 't Valies met gasten, die vooral covers speelden van Neil Young (bijna de hele lp Harvest) en een indrukwekkende versie van Dylan's Hurricane.
Er waren natuurlijk nog veel meer muzikanten zoals Ben en een deeltje van Er Welt een Traan, maar het was feest en je kunt niet van iedereen en iedere combinatie een foto maken. De avond was wel weer een groot muzikaal succes!

LINKS:
Ladyface
Dempsey
't Valies

Geen opmerkingen: