zondag 15 april 2018

Waar ís iedereen?

OK! Het is mooi weer, maar dat is toch geen reden om mooie muziek te laten schieten? Bij The Irrational Labrary instore bij Plato valt het nog wel mee, misschien geen volle bak, maar wel redeljk wat publiek. En wat een geweldige band!
In De Uyl Van Hoogland vervolgens is het opvallend rustig bij Dean and The Moonboys. Gewéldig jong rock&roll bandje, maar het meeste publiek zit op het terras, waar het ook best goed te horen is. Gelukkig zijn er nog herkansingen op Koningsdag en 5 mei hier.
Ook in De Twee Spieghels is het niet al te druk, ondanks de mooie muziek van Zandscape. En dat Deborah J. Carter dan ook nog meezingt maakt het héél speciaal.
The Irrational Library was toch al in Leiden voor hun instore bij Plato vanmiddag, hebben ze gelijk een extra optreden bij Lazaru's geregeld. Druk is het er niet, naast Peter en Paul zijn er nog een paar wisselende gasten, laten we die Mary noemen. De muziek is er niet minder om, heerlijk genieten van deze RocknRollSpokenSoulBoogieForYourBrainsFunkedUpFreedomFightingPartyProtestMusic van Joshua Baumgarten en zijn band.
Op weg naar huis nog even binnenstappen bij 't Praethuys voor de Men in Blues. Ook hier is het niet erg druk, the Story of this Sunday. De muziek is geweldig, maar het publiek blijft blijkbaar liever buiten zitten. Gemiste muzikale kansen!

LINKS:
The Irrational Library
Plato
Dean and the Moonboys
De Uyl van Hoogland
Zandscape
De Twee Spieghels
Lazaru's
Men in Blues
't Praethuys

Geen opmerkingen: