zondag 26 november 2017

Het kán niet op dit weekend.

Na de overvolle agenda gisteren staat er voor vandaag ook weer van alles op het programma. Maar niet de klasseband van het Muziekcollectief in 't Praethuys, daar komen we toevallig langs. Jong talent dat hier een podium krijgt voor een publiek van familie, vrienden, stamgasten en toevallige voorbijgangers.
Wel op het programma staat O'Nine bij De Uyl van Hoogland. Een prima coverband die het ook altijd prima doet op 3 October en Koningsdag, maar daardoor is het wel érg druk bij De Uyl.
Even verderop is het iets minder druk bij het Undercurrent trio met Iman Spaargaren (sax en klarinet), Marcos Baggiano (drums) en Guillermo Celano (bas) in De Twee Spieghels. Geen meezingers hier, interessante luisterjazz met een onvermijdelijk vleugje Monk. Mooi!
Dan wordt het tijd om te eten en op zondagavond is er altijd Argentijnse live muziek bij El Gaucho. En het eten is er als altijd uitstekend.
En het bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus toch nog even naar de Men in Blues in 't Praethuys. Met Martijn Groen, Chris Koenen, Peter Wassenaar en Arto Boyadjian. Iets minder blues en iets meer Eagles dus. Een mooie bezetting!
En passant wordt er ook nog gewerkt aan een action painting door Bastiaan de Wit en Walter Koemig, benieuwd naar het eindresultaat.

LINKS:
Het Muziekcollectief
't Praethuys
O'Nine
De Uyl van Hoogland
Iman Spaargaren
Marcos Baggiani
Guillermo Celano
De Twee Spieghels
El Gaucho
Men in Blues
Bastiaan de Wit
Walter Koemig

Geen opmerkingen: