vrijdag 10 november 2017

Catharinasteeg officiëel open

De nieuwe Catharinasteeg, een winkelstraatje dat de Haarlemmerstraat en de Breestraat met elkaar verbindt, is al een paar maanden in gebruik, nog steeds niet helemaal af, nog steeds niet helemaal gevuld, maar dit is blijkbaar het moment voor de officiële opening. Gisteren begon het al en het gaat nog tot en met zondag door.
Veel muziek, dj's, dans en workshops, wij beginnen vanmiddag in de Catharinahof (de 'tuin' van de Stadsgehoorzaal die nu ook vanuit de gelijknamige steeg bereikbaar is) met een kort solo optreden van Kiki Schippers. Staat volgende week zaterdag met een band in de Aalmarktzaal en mag hier dat optreden een beetje promoten. Maar het is november, koud en nat, dus erg druk is het er niet. Ze zingt een paar mooie liedjes uit haar vorige theatershow. En ook na zeven weken worden we nog gefeliciteerd, dank Kiki!
Een tweede podium was gepland op het Waaghoofd tegenover de Waag, gelukkig is dat verplaatst naar de open voorruimte van de Waag, zodat een deel van het publiek enigzins beschut staat tijdens het weer grandioze optreden van de Destructive Penguins. Altijd de moeite waard!
Het openingsfeest gaat nu nog twee dagen door, hopelijk knapt het weer iets op, want er staat nog heel wat mooie muziek op het programma.

LINKS:
Kiki Schippers
Destructive Penguins
Catharinasteeg
Waag

Geen opmerkingen: