woensdag 13 januari 2016

Stukafest Leiden kickt off!

Traditioneel start de voorverkoop van Stukafest in Leiden in café De Bonte Koe. En het is er gelijk weer goed druk, niet alleen voor de kaartjes, ook voor het optreden van Antoinette & the vander Weirds. Gezellige combinatie van covers en eigen nummers, leuk singer/songwriter bandje.
Publiekstrekker is vanavond Oliver Alexander, de jazzy singer/songwriter uit Rotterdam. Hier speelt hij solo (en dat klinkt al prima), op 25 februari op Stukafest Leiden speelt hij met een trio! De kaartverkoop voor Stukafest is inmiddels ook online begonnen. Snel bestellen want er is weer veel moois (en niet alléén muziek) te zien en te horen!
Daarna nog even naar De Twee Spieghels waar steeds vaker ook op de woensdagavond concerten zijn. Nu het quartet van saxofonist Claudio JR de Rosa die met drummer Omiros Miltiadous, bassist Bernardo Sacconi en pianist Alessio Busanca een heel mooi concert geven. Alessio is maar een paar dagen in Nederland, dus heel bijzonder dat hij hier speelt! Overigens komt de eerste cd van Claudio op 19 februari uit, presentatie hier op dít podium. Komt allen!

LINKS:
Antoinette & the vander Weirds
Oliver Alexander
Stukafest
Claudio Junior de Rosa
De Twee Spieghels

Geen opmerkingen: