zondag 2 augustus 2015

Mooie finale Cultuurfestival Picknick

Prachtige dag vandaag en dus weer eens naar het Cultuurfestival Picknick in het Van der Werfpark. Is al even bezig, maar wij beginnen met Johnny Bruce Muller die met Barend Spaan op bas en Rob van Berlo op percussie zijn prima singer-songwriterkwaliteiten laat horen. Niet altijd even vrolijk, maar wel mooi in balans!
Zelfde geldt voor de Haagse singer-songwriter Banner, die solo begint en vervolgens versterking krijgt. Maar we moeten verder.
Niet alles van gezien dus, want in de Sidac Studio is de opening van het tweede deel van de zomereditie met '100 kunstenaars uit de map'. Persoonlijke highlight is natuurlijk de inzending van Pink Meltzer, hier prominent in beeld met haar Begrijp je me nu Beter (links boven en midden onder).
Dan is er ook nog de afsluiting van Beelden in Leiden op de Hooglandse Kerkgracht met de winnaar van de Leidsche Courant Publieksprijs voor het kunstwerk Ortus van Miriam Knibbeler. Theo de Wit mocht de prijs voor de slapende rhinoceros uitreiken.
Tenslotte weer terug naar Picknick voor de laatste zonnige accoorden van Piñata. Vrolijke rocksteady muziek die flink aan het dansen krijgt. Het viel dit jaar niet altijd mee met het weer, maar als de zon schijnt is het hier héél gezellig. Tot volgend jaar graag!

LINKS:
Johnny Bruce Muller
Sidac
Pink Meltzer
Beelden in Leiden
Miriam Knibbeler
Pinata
Cultuurfestival Picknick

Geen opmerkingen: